Психолог във Варна , Изработка на персонални и фирмени уебсайтове


Open your mind » Вицове

Един ден на супервайзора

Един ден на супервайзора

8:05

Обади се потребител че си е забравил паролата. Казах му да използва програмата за възстановавяване на паролата наречена FDISK. Блаженно невеж, той ми благодари и затвори. Боже и тези хора гласуват и шофират?

8:12

Счетоводителката се обади да ми каже че не вижда базата данни с разходите. Давам и стандартния отговор на Супервайзора No 112 ?Добре, но това работи при мен?. Нека се пени и буйства докато изключа кафемашината от UPS-а и включа обратно сървъра. Съветвам я да опита отново. Още един доволен потребител.

8:14

Потребителя от 8:05 се обади и каза че има съобщение „Error accessing Drive 0.“ Казах му че това е проблем на операционната система. Прехвърлих го на подръжката на Microsoft.

11:00

Относително спокойствие за последните няколко часа. Решавам да включа телефона , за да се обадя на приятелката си. Казвам и че родителите ми ще дойдат в града за уикенда.. Казах и да почака и я прехвърлих на портиерския килер в сутерена. Какво си мисли? Националните игри по „Myst“ и „Doom“ са тук този уикенд.

11:34

Друг потребител звъни (не се ли научиха вече). Казва че иска ACL на HR да се смени защото никой освен HR може да достъпва базата Казах му че няма проблем. Затворих. Смених ACL. Добавих @MailSend така че да се изпраща дo */US.

12:00

Обяд

3:30

Връщане от обяд

3:55

Събуждане от дрямката. Лошия сън ме прави раздразнителен. Ритнах сървърите без причина.Пак задрямах.

4:23

Още един потребител звъни. Иска да знае как да си смени шрифта на формата. Питах го какъв Чипсет използва. Да се обади като го намери.

4:55 pm

Решавам да изпълня „Create Save/Replication Conflicts“ макроса че следващата смяна да има какво да прави

Психолог от град Варна - www.rionamorgan.com , Снимки от България , Wallpapers for Your Desktop

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*