Психолог във Варна , Изработка на персонални и фирмени уебсайтове


Open your mind » Любопитно

Тайната на жената.

Женското съзнание e мистерия за повечето мъже, а тайнствените мисли и действия на дамите бяха почти невъзможни за разшифроване, поне досега.
Случващото се в първите 45 секунди след срещата ясно показва дали любовта е във въздуха или нещастният съблазнител ще получи студен душ, според експерти.
Когато жената погледне надолу, а след това започне да върти бързо поглед по пода, това почти сигурно означава, че тя е привлечена. Този поглед означава, че тя проверява вътрешните си емоции или накратко казано, тя харесва мъжа, но се опитва да прецени колко. Ако пък жената гледа настрани 45 секунди, след което се взре право в очите на мъжа, това е друг сигурен признак, че тя се интересува от него, защото мисли усилено дали той е подходящ партньор за нея.
Има и погледи, които ясно показват, че жената изобщо не се интересува от мъжа. Ако след като мъжът установи зрителен контакт, дамата мигновено погледне над главата му или се взре направо в очите му, това почти сигурно означава, че тя не иска да си има вземане-даване с него. Тези две реакции означават, че мъжът трябва незабавно да се откаже и да насочи вниманието си на друго място, за да избегне допълнително смущение.
Още два жеста ясно показват, че жената е силно привлечена. В зависимост от това дали тя пише с лявата или дясната ръка, ако използва по-силната си ръка, за да посочи представителя на силния пол, това означава, че го харесва. Ако докосва косата си, тя е привлечена, а ако върти краищата й, със сигурност много харесва мъжа.

Психолог от град Варна - www.rionamorgan.com , Снимки от България , Wallpapers for Your Desktop

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*