Психолог във Варна , Изработка на персонални и фирмени уебсайтове


Open your mind » Притчи

Свързване с Висшия Аз

Ако искате, но не можете да се свържете със своя Висш Аз, използвайте ключовите думи, които използвам самия аз. Да използвате своите чакри, за да стимулирате свързването си със своя Висш Аз е добър начин. Винаги започвайте от коронната чакра и работете надолу през всичките 7.
Коронна: СВЪРЗВАНЕ – мисълта е “повишавам и разширявам връзката си със своя Висш Аз”.
Трето око: ВИЖДАМ и това се отнася до ясното виждане
Гърло: ЧУВАМ онова, което имам нужда да чуя
Сърце: ЧУВСТВАМ – тази чакра е важна за това.
Слънчев сплит: ЗАЩИЩАВАМ СЕ – дръжте тази защита в готовност!
Гениталии: СЪЗДАВАМ – това не означава в настоящия период да се хабите да създавате физически тела, в които да влязат, за да се инкарнират душите на домашни любимци. Разбира се, ако не сте Финална или Много напреднала инкарнация, ще ви управлява тялото, а не духа. Да създаваш се отнася до идеи, изкуство и т.н.
Основа: ЗАРЕЖДАМ С ЕНЕРГИЯ – при това почувствайте основната чакра как зарежда с енергия всички останали чакри с движение в посока на часовниковата стрелка от основата към коронната чакра.
 
След това обгърнете себе си със златно яйце от енергия, за да разширите тази медитация и да си помогнете, като се защитите от полярностите. Този начин работи добре за мен, но не се чувствайте длъжни да го прилагате точно така и за себе си – работете с това, което работи за ВАС. Аз само споделям онова, което работи за самия мен. За коронната чакра свързването е много важно, защото искате да усилите и повишите връзката между инкарнирания дух и Висшия Аз, който да ви помага и напътства. Вашият Висш Аз е ЕДИНСТВЕНИЯТ напълно надежден източник за вас.
Висшият Аз е сбор от всичките ви инкарнации. Той е най-добрият ви пазител. Когато иска да комуникира с вас, той приема облика на една от другите ви инкарнации. Може да ви бъде казано, че вашият водач е Двете пера – местен индианец от племето …, но това, за което няма да си дадете сметка е, че той – това сте вие в друга инкарнация.
Казват ви: “При вас е останал мъртъв родственик” – не може да остане много дълго, защото започва да проучва новото си обкръжение. На тях не им е позволено да се намесват в пътя на друг Висш Аз. Това не се отнася за самия Висш Аз. Той непрекъснато ви наблюдава и ЩЕ се намеси, ако нещо външно застрашава плана му. Той няма да позволи на несъбудената Финална инкарнация да умре преди да изпълни мисията си.
Висшият Аз понякога наистина позволява да ви се случват нещастия. Това е част от ученето/преживяванията, но Той/Тя няма да позволи на нещо непредвидено или външно да наруши потока на събитията, които е избрал/а преди да се инкарнирате.
Монро пише, че неговите Доминантни инкарнации непрекъснато са го пазили, но не са били наоколо, когато е трябвало да преживее някои определени неща. Висшият Аз ви пази повече, отколкото самите вие се пазите, защото не е подвластен на командите на империята Орион и може да вижда ясно.
Понякога ви се случват нещастия – това е начинът, по който Висшият Аз ви кара да преразгледате своите решения. Той не ви принуждава насила, тъй като решенията са си ваши, но ако изберете да не преоцените някое свое решение поради това, че сте завладени от командите на Орион, може да водите окаян живот. Дори при това положение, обаче, вие пак се учите от своите грешки.  Ще се научите да поемате отговорност за своите решения. Освен това вие имате много животи – толкова, колкото вашият Висш Аз избере да имате.
Висшите Аз могат да работят съвместно с оглед изпълнението на съвместна мисия. Така стана и с Матрицата 5 – тя нямаше да излезе, ако не беше Вал с неговите способности. Така направихме и рисунката на корицата, която е резултат от онова, което си спомням, нарисувано от нашия художник.
 
Помнете, ВИЕ сте безсмъртни с всички способности на безсмъртно същество (независимо от всички ограничения, които религията и обществото биха искали да ви наложат). Докато вашата Финална инкарнация завърши, вие ще достигнете пълния си потенциал. Тогава ще погледнете назад към останалите си инкарнационни преживявания и ще се усмихвате на това колко много препятствия е имало пред вас, които са ви пречили да откриете своята истинска същност. Висшият ви Аз е единственото нещо, на което можете да се доверите напълно, а не на други същества, които отнемат силата ви. Отстранете външното. Знайте, че сте обичани и наблюдавани от самия вас – вгледайте се навътре, за да видите кой НАИСТИНА сте.
Вал Валериан
Психолог от град Варна - www.rionamorgan.com , Снимки от България , Wallpapers for Your Desktop

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*